با مایکروفر این غذای مقوی و سبک را درست کنید ، تکنولوژی در خدمت کوکوی شوید باقلای سنتی!
به گزارش بهترین عینک آفتابی، کوکوها یکی از مقرون به صرفه ترین و خوشمزه ترین غذاها برای مهمانی هستند که می توان آنها را با کم ترین هزینه و سریع ترین زمان آمده کرد.
به گزارش بهترین عینک آفتابی، اگر عجله دارید و می خواهید ظرف مدت نیم ساعت غذای خوشمزه ای درست کنید به کوکوی شوید باقلا در مایکروفر هم فکر کنید و از تکنولوژی برای پخت این غذای سنتی بهره بگیرید.
1. برای پخت باقلا آن را به همراه 5/2 لیوان آب جوش در ظرف مناسب مایکروفر ریخته، در آن را بگذارید و مدت شش تا هشت دقیقه با حداکثر قدرت مایکروفر (100 درصد) حرارت دهید تا بپزد. سپس در ظرف دیگری تخم مرغ ها را شکسته و با چنگال خوب بزنید. نمک و فلفل و زردچوبه و آرد را هم اضافه کنید.
2. برای درست کردن پیاز داغ پیازهای نگینی شده را همراه با یک قاشق سوپ خوری روغن در پیرکس ریخته و با حداکثر قدرت (100 درصد) مدت شش تا هشت دقیقه حرارت دهید تا پیازها تغییر رنگ پیدا کند. البته در این فاصله چند بار در مایکروفر را باز کنید و هم بزنید.
3. باقلا، پیازداغ، سیر، شوید و بیکینگ پودر را به مخلوط تخم مرغ و آرد اضافه کنید. کف و دیواره های پیرکس لبه داری را چرب نموده و مایه کوکو را داخل آن ریخته و ظرف را با در پوش در مایکروفر قرار داده و مدت هشت دقیقه و با همان قدرت حرارت دهید تا کوکو بسته گردد. در انتها در را برداشته و ظرف را روی سه پایه مایکروفر قرار داده و حدود پنج تا شش دقیقه گریل کنید.
مواد لازم برای 4 تا 5 نفر
4 عدد تخم مرغ
2 ق س آرد گندم
400 گرم باقلا سبز
2 عدد پیاز میانه
2 حبه سیر (رنده گردد)
4 /3 پیمانه شوید خام خرد شده
یک ق م بیکینگ پودر
3 ق س روغن مایع
به اندازه لازم نمک، فلفل و زردچوبه
فوت وفن
در صورتی که بخواهید طرف دیگر کوکو هم برشته گردد آن را ابتدا به روغن آغشته نموده و سپس گریل کنید.
منبع: همشهری آنلاین