خودپادتن ها؛ عامل اصلی عوارض شدید کرونا

به گزارش بهترین عینک آفتابی، بیماران مبتلا به کووید-19خودپادتنی فراوری می نمایند که عملکرد آن در واقع با واکنش سیستم ایمنی بدن علیه ویروس تداخل می نماید. ما به شدت معتقدیم که این خودپادتن ها به بیماران مبتلا به کووید-19 لطمه می زنند.

خودپادتن ها؛ عامل اصلی عوارض شدید کرونا

این پژوهش دانشمندان دانشگاه ییل شرح می دهد چرا کووید-19 اندام های مختلف را هدف قرار می دهد

دانشمندان کشف نموده اند که در برخی بیماران مبتلا به کووید-19، سیستم ایمنی بدن علیه اندام های بیمار وارد عمل می گردد و پیچیدگی هایی ایجاد می نماید که در اصطلاح به آن کووید طولانی اطلاق می گردد.

خودپادتن ها یا همان پادتن هایی که سیستم ایمنی بدن می سازد، به اشتباه علیه یکی یا چند مورد از پروتئین های خودی هدف گیری می شوند و ممکن است در بدن بیماران آلوده به ویروس کرونا با واکنش سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری تداخل کند. این مساله در برخی بیماران به عوارض بسیار شدیدتر منجر می گردد و در برخی دیگر به باقی ماندن آثار بیماری به مدت چندین ماه.

دانشمندان دانشگاه ییل آمریکا که این پژوهش را انجام داده اند، بیماران مبتلا به کوویدی را زیر نظر گرفته اند که در بدن آن ها پروتئین هایی که به جهت اشتباه راهنمایی می شوند، به جای مبارزه با ویروس به اندام های سالم و سیستم ایمنی خود بیمار حمله ور شده اند.

هرچه میزان این نوع خودپادتن در خون بیمار بیشتر باشد، او در معرض عوارض شدیدتر بیماری قرار می گیرد.

آرون رینگ، دانشمند زیست شناس متخصص حوزه ایمنی شناسی در دانشگاه ییل که پژوهشگر ارشد این تحقیق است، به نشریه گاردین گفت: بیماران مبتلا به کووید-19خودپادتنی فراوری می نمایند که عملکرد آن در واقع با واکنش سیستم ایمنی بدن علیه ویروس تداخل می نماید.

ما به شدت معتقدیم که این خودپادتن ها به بیماران مبتلا به کووید-19 لطمه می زنند. از آن جا که پادتن ها می توانند برای مدتی طولانی در بدن بمانند، این احتمال وجود دارد که (عملکردشان) به ایجاد بیماری کووید طولانی مدت یاری کند.

پادتن ها، پروتئین های فراوریی سیستم ایمنی اند که به بدن برای شناسایی و مبارزه با عفونت ها یاری می نمایند. خودپادتن ها، پادتن هایی هستند که اجزای سالم بدن فرد بیمار را با ویروس های مهاجم اشتباه می گیرند و به آن ها حمله می نمایند.

پژوهشگران با همکاری 194 بیمار کووید-19 و کارکنان مراکز درمانی توانسته اند روی 2770 نوع از این پروتئین ها مطالعه نمایند.

آکیکو ایواساکی، یک استاد زیست شناسی متخصص حوزه ایمنی شناسی در دانشگاه ییل که عضو این تیم پژوهشی است، می گوید: کشف ما شرح می دهد چرا کووید-19 اندام های مختلف را هدف قرار می دهد و عوارض طولانی مدت متعددی به وجود می آورد.

در بدن شمار بسیاری از بیماران کووید-19 خودپادتن ها و خودآنتی ژن های متعددی وجود دارد. هرچه میزان این خودپادتن ها بیشتر باشد، عوارض بیماری سخت تر است. اما او افزود: سؤالات بسیاری بی پاسخ مانده است. این که این خودپادتن ها تا چه مدت دوام می آورند؟ چه صدمه هایی به فرد وارد می آورند؟ چگونه فراوری می شوند؟ آیا در شرایط کووید طولانی مدت دخیل اند؟

این پژوهش هنوز ازسوی دیگر دانشمندان تایید نشده و در ژورنال های معتبر پزشکی منتشر نشده است.

منبع: ایندیپندنت

منبع: فرادید

به "خودپادتن ها؛ عامل اصلی عوارض شدید کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خودپادتن ها؛ عامل اصلی عوارض شدید کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید