طرز تهیه ترشی آلبالو بازاری در منزل

به گزارش بهترین عینک آفتابی، خبرنگارانـ ترشی ها ازجمله مخلفات خوشمزه ای هستند که در کنار وعده های غذایی سرو می شوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است؛ ولی بعضی از ترشی ها هستند که می توان مواد مورد استفاده آن ها را در همه فصول سال تهیه کرد. ترشی آلبالو یکی از انواع ترشی های فصلی است که می توانید با آغاز فصل تابستان و رسیدن میوه آلبالو آن را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه ترشی آلبالو بازاری در منزل

به گزارش بهترین عینک آفتابی، ترشی آلبالو به علت داشتن آلبالوی تازه بسیار خوشرنگ است؛ بعلاوه ترشی خوشمزه و پر خاصیتی است؛ بنابراین تا فصل این میوه خوشرنگ و خوشمزه تمام نشده است، دست به کار تهیه این ترشی شوید و از خوردن آن در فصول دیگر سال لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه ترشی آلبالوی خانگی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو

آلبالو: 1 کیلو

سرکه: 1 لیوان

آب جوش: 1 لیوان

شکر: 3 قاشق غذاخوری

نمک: 1 قاشق غذاخوری سرپر

نکات مربوط به مواد اولیه

آلبالو و خواص شگفت انگیز آن

آلبالو میوه ترش و خوش رنگ فصل تابستان سرشار از ویتامین c و املاح معدنی، سدیم، منیزیم، مس، روی و پتاسیم است. آلبالو دارای آنتی اکسیدان بالایی است و در خون سازی نقش بسیار مهمی برای بدن دارد. این میوه بعلاوه برای درمان رماتیسم مفید است و از آنجا که قند خون را کاهش می گردد، برترین میوه برای کسانی است که به بیماری دیابت مبتلا هستند. یکی از مهم ترین خواص آلبالو کاهش فشار و غلظت خون است. غلظت خون به لخته شدن آن می انجامد که درنهایت احتمال بروز سکته های قلبی و مغزی را افزایش می دهد. به همین علت درمان غلظت خون اهمیت بالایی دارد.

ازجمله علائم افزایش غلظت خون می توان به کبودی لب ها، سرگیجه، خارش پوست، ضعف و خستگی، درد در ناحیه شکم، قرمز شدن صورت، برجستگی رگ های چشمی، درد مفاصل، سر درد و... اشاره نمود. برای تهیه ترشی آلبالو بهتر است از آلبالوی تازه بهره ببرید؛ بعلاوه می توانید در فصل تابستان که میوه آلبالو بهترین عینک آفتابیان است، به میزانی که می خواهید این میوه را تهیه کنید و آن را در بسته بندی های مناسب و کیسه های پلاستیکی یا ظرف های درب دار در فریزر نگه داری کنید.

نکات مربوط به سرکه

سرکه ها انواع گوناگونی دارند و برترین نوع سرکه برای تهیه ترشی سرکه انگور است. رنگ سرکه انگور قرمز است و طعم ملایم تری نسبت به سرکه سفید دارد.

طرز تهیه ترشی آلبالو

1 ـ ابتدا دم آلبالو ها را بگیرید و آن ها را خوب بشویید و داخل آبکش بریزید. بعد از نیم ساعت آلبالو های شسته را روی یک دستمال تمیز یا حوله پهن کنید و اجازه بدهید آلبالو ها کاملا خشک شوند.

2 ـ شکر را همراه با نمک، سرکه و آب جوش داخل یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

3 ـ در این مرحله آلبالو ها را داخل شیشه های خشک و تمیز مخصوص ترشی بریزید؛ سپس از مخلوط سرکه که از قبل آن را آماده نموده اید، روی آن ها بریزید تا جایی که شیشه پر گردد و روی آلبالو ها با سرکه پوشانده شوند. درب شیشه را محکم ببندید و شیشه ترشی را به صورت سر و ته به مدت 1 ساعت روی کابینت یا میز قرار بدهید تا هوای اضافه داخل شیشه خارج گردد؛ سپس شیشه ترشی آلبالو را جایی در محیط آشپزخانه بگذارید به مدت سه هفته بماند تا برسد. بعد از اینکه درب شیشه را باز کردید، بهتر است شیشه ترشی را داخل یخچال نگهداری کنید. نوش جان

نکاتی که باید در تهیه انواع ترشی رعایت کنید:

1- ترشی را در ظرف شیشه ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می زند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می گردد.

2- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در داخل یخچال نگهداری کنید.

3- در ریختن ادویه ترشی و نمک زیاده روی نکنید. برخی ها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد می ریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست می دهند.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه ترشی آلبالو بازاری در منزل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی آلبالو بازاری در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید