طرز تهیه پیتزا استیک
به گزارش بهترین عینک آفتابی، طرز تهیه پیتزا استیک با پیتزای معمولی در تهیه مواد گوشتی روی پیتزاست. در پیتزا استیک از ورقه های گوشت سرخ شده و طعم دهنده هایی مثل سیر و جعفری استفاده می گردد.
بهترین عینک آفتابی | سرویس آشپزی - یکی از غذا هایی که امروزه در بین تمام رده های سنی بسیار هوادار دارد پیتزا است که در طعم های مختلف و با مواد مختلفی تهیه می گردد. یکی از ، پیتزا استیک است. این مدل پیتزا مورد علاقه کسانی است که هم به پیتزا و هم به گوشت و استیک علاقه دارند. در این مطلب ابتدا دستور تهیه خمیر پیتزا و سپس طرز تهیه پیتزا استیک و پیتزا استیک سیر آموزش داده شده است.
طرز تهیه پیتزا استیک
مواد لازم (برای تهیه خمیر پیتزا) | |
آرد | به میزان لازم |
شیر | 1/2 پیمانه |
پودر خمیر | 1/2 قاشق چای خوری |
آب ولرم | 1/2 پیمانه |
روغن زیتون | 1/2 پیمانه |
نمک | 1/2 قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
زمان لازم برای آماده سازی خمیر پیتزا 1 ساعت
دستور تهیه خمیر پیتزا
- ابتدا پودر خمیر و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط نموده و آب ولرم را به آن اضافه می کنیم.
- مخلوط آماده شده را به مدت 10 دقیقه در یک جای گرم بگذارید.
- در مرحله بعد روغن زیتون، شیر و بیکینگ پودر را به مخلوط آماده شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
- سپس آرد را آهسته آهسته به آن اضافه کنید و همزمان مخلوط را هم بزنید که آرد ها گلوله نشوند و خمیر یک دستی به دست آید.
- روی خمیر را به مدت یک ساعت بپوشانید تا خمیر عمل آید.
بیشتر بدانید: طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی برشته و خوشمزه
طرز تهیه پیتزا استیک
مواد لازم (برای تهیه پیتزا استیک) | |
گوشت گوساله | 200 گرم |
پیاز (برای سرخ کردن گوشت) | 1 عدد کوچک |
زرد چوبه (برای سرخ کردن گوشت) | به میزان لازم |
روغن (برای سرخ کردن گوشت و چرب کردن سینی) | به میزان لازم |
قارچ | به میزان دلخواه |
گوجه فرنگی | 2عدد متوسط |
گشنیز خرد شده | 3 قاشق چای خوری |
پنیر موزرلا، سویا سس و سس کچاپ | به میزان لازم |
زمان لازم برای آماده سازی پیتزا استیک 1 ساعت
دستور تهیه:
- ابتدا پیاز را خرد و کمی سرخ کنید.
- سپس گوشت ها را به قطعات نسبتا کوچک تقسیم نموده و درون ماهی تابه کمی تفت می دهیم و به آن خیلی کم آب اضافه می کنیم تا بجوشد و گوشت ها پخته و نرم شوند. (اگر گوشت ها خیلی نازک باشند با کمی سرخ کردن پخته می گردد و احتیاجی به اضافه کردن آب نیست.)
- پس از اینکه گوشت ها پخته شد آن ها را ریش ریش نموده و به مدت دو ساعت درون سویا سس قرار دهید تا سس ها به خورد گوشت برود.
- کف سینی فر را چرب کنید و خمیری که از قبل آماده کردید را در کف سینی فر پهن کنید و آن را نازک کنید.
- روی خمیر را مالیده و با پشت قاشق آن را یکدست و صاف کنید.
- یک لایه پنیر روی خمیر بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.
- در لایه بعدی گوجه فرنگی های حلقه شده و گشنیز های خرد شده را بریزید. (می توانید کمی فلفل دلمه نیز روی آن پخش کنید تا به آن عطر دهد.)
- در این مرحله گوشت های ریش شده و قارچ های خرد شده را روی خمیر پخش کنید.
- در لایه آخر مجدد یک لایه پنیر بریزید و یکدست همه جا پخش کنید.
- فر را روشن کنید و روی حرارت 220 درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم گردد.
- سپس پیتزا را درون فر بگذارید و پس از 15 دقیقه آن را از فر خارج کنید.
پیتزا استیک خوشمزه شما آماده شده است! نوش جان…
طرز تهیه پیتزا استیک با سیر
مواد لازم برای پیتزا استیک با سیر (برای4 نفر) | |
سیر | 6 عدد |
پنیر پارمسان (رنده نموده) | 20 گرم |
جعفری | 1 ساقه |
فیله گوساله ورقه ای | 400 گرم |
پنیر موزارلا رنده نموده | 400 گرم |
خمیر پیتزا | 4 عدد |
روغن زیتون | 50 گرم |
نمک | به میزان لازم |
زمان لازم برای آماده سازی پیتزا استیک سیر 1 ساعت
دستور تهیه:
- گوشت را بشویید و در یک ماهی تابه با کمی روغن بریزید. نمک و فلفل به آن اضافه کنید و به قدری تفت دهید تا گوشت ها پخته و ترد شوند.
- سیر ها را بشویید، پوست آن را بگیرید و رنده کنید.
- جعفری را خرد و ریز کنید.
- سیر، پنیر پارمسان، جعفری، نمک و روغن را در مخلوط کن میکس کنید تا مخلوطی صاف و یکدست درست گردد.
- نان پیتزا را روی بشقاب مخصوص فر گذاشته و مخلوط میکس شده را روی آن ها پخش کنید.
- روی آن یک لایه پنیر بریزید.
- در لایه بعدی گوشت ها را اضافه کنید.
- دوباره کمی پنیر روی گوشت بریزید.
- فر را 10 دقیقه در دمای 220 درجه بگذارید تا داغ گردد. سپس پیتزا را درون فر بگذارید.
- پس از یک ربع پیتزا استیک سیر شما آماده است.
اگر شما هم تجربه ای از درست کردن پیتزا استیک دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای پخت آن می شناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان بهترین عینک آفتابی به وسیله بخش ارسال نظر در انتهای همین صفحه در میان بگذارید.
منبع: setare.com