طرز تهیه شاورما گوشت و پنیر ورقه ای چدار، خوشمزه و متفاوت
به گزارش بهترین عینک آفتابی، شاورما گوشت یکی از غذاهای لذیذ و محبوب خاورمیانه ای است که با ترکیب گوشت فیله گوساله و ادویه های خوش عطر تهیه می گردد. اما افزودن پنیر ورقه ای چدار به ترکیب شاورما علاوه بر افزودن طعمی خاص، بافتی کرمی و دلپذیر را در غذای شما ایجاد می نماید. در این دستور پخت به شما طرز تهیه شاورما گوشت و پنیر ورقه ای چدار را با جزئیات کامل آموزش می دهیم تا بتوانید یک غذای خوشمزه و خانگی را برای خانواده و دوستان خود تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه شاورما گوشت و پنیر ورقه ای چدار
- گوشت فیله گوساله 300 گرم
- سیر رنده شده 1 حبه
- پودر پیاز 1 قاشق سوپ خوری
- پاپریکا 1 قاشق چای خوری
- زیره سبز 1/2 قاشق چای خوری
- آب لیمو ترش 2 قاشق سوپ خوری
- نمک 1/2 قاشق سوپ خوری
- زرد چوبه 1/2 قاشق چای خوری
- دارچین 1/2 قاشق چای خوری
- پیاز قرمز 1 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- کاهو 1 عدد
- خیارشور 1/2 پیمانه
- برگ نعناع 30 گرم
- لیمو ترش 3 عدد
- پنیر ورقه ای چدار کاله 1 بسته
- نان تافتون طلایی 1 بسته
- روغن مایع 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه شاورما گوشت و پنیر ورقه ای چدار
1. آماده کردن گوشت
در اولین مرحله از طرز تهیه شاورما گوشت و پنیر ورقه ای ابتدا گوشت فیله گوساله را به صورت نازک و کاغذی برش دهید تا تکه های کوچک و نازکی به دست آید.
2. مخلوط کردن ادویه ها
در یک کاسه بزرگ تخم گشنیز، پودر پیاز، سیر رنده شده، پاپریکا، زیره سبز، آب لیموترش، نمک، زردچوبه و دارچین را با هم مخلوط کنید تا با این مخلوط ادویه بعد گوشت را خوب مزه دار کنید.
3. مزه دار کردن گوشت
تکه های گوشت را به مخلوط ادویه ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام تکه های گوشت به ادویه ها آغشته شوند. سپس روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد گوشت بروند.
4. آماده کردن گوشت برای پخت
پس از گذشت زمان مزه دار شدن گوشت، آن را به مدت 20 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کمی از سرمای یخچال خارج گردد.
5. پختن گوشت
در یک تابه بزرگ، روغن مایع را گرم کنید و سپس گوشت را به تابه اضافه کنید. گوشت را روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا کاملا پخته و نرم گردد.
6. گرم کردن نان
نان های تافتون طلایی را در فر گرم کنید تا کمی ترد و گرم شوند.
7. آماده کردن سبزیجات
پیاز قرمز را به صورت حلقه های نازک خرد کنید. گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای برش دهید و کاهو را به صورت شیفونی (باریک و بلند) برش بزنید. بعلاوه خیارشور را نیز خرد و برگ های نعناع را هم آماده کنید.
8. اضافه کردن ترکیب مواد به نان
اکنون و در آخرین مرحله از طرز تهیه شاورما گوشت و پنیر، نان های گرم شده را با پنیر ورقه ای چدار بپوشانید. سپس گوشت پخته شده را روی پنیر قرار دهید و سبزیجات آماده شده (پیاز قرمز، گوجه فرنگی، کاهو، برگ نعناع و خیار شور) را به آن اضافه کنید. اکنون شاورمای شما آماده است و می توانید آن را در کنار عزیزان تان میل نموده و لذت ببرید. نوش جان!
نکات تکمیلی پخت شاورما گوشت و پنیر ورقه ای چدار
پس از اینکه طرز تهیه شاورما گوشت و پنیر ورقه ای چدار آشنا شدید، برای خوشمزه تر شدن طعم این غذا می توانید به نکات زیر توجه کنید:
استفاده از پنیر ورقه ای چدار کاله
بعد از گرم کردن نان ها در فر، پنیر ورقه ای چدار را روی آن قرار دهید تا بافت کرمی و طعم خوشایندتری به شاورمای شما ببخشد. شما می توانید از پنیر ورقه ای چدار کاله بهره ببرید. این پنیر نوعی پنیر پروسس است و به دلیل نقطه ذوب بالای خود برای آشپزی گزینه ای مناسب به شمار میرود.
اهمیت مزه دار کردن گوشت برای تهیه شاورما
یکی از نکات مهم برای تهیه شاورما این است که گوشت را خوب مزه دار کنید. پس برای مزه دار کردن یا مرینیت گوشت ابتدا اجازه دهید گوشت به مدت حداقل یک ساعت در ادویه ها و آب لیمو مرینیت گردد. این کار باعث می گردد گوشت شما علاوه بر طعم دارتر شدن نرم تر هم بگردد.
پنیر ورقه ای چدار کاله ترکیبی از پنیر چدار و پنیر تازه پرچرب است که در هنگام ذوب شدن بافت خود را حفظ می نماید. شما می توانید از این پنیر به عنوان طعم دهنده ای مطبوع و دلپذیر برای پخت انواع فست فودها بهره ببرید. ماندگاری این محصول 180 روز در یخچال بین دمای 4 تا 8 درجه سانتی گراد است.
منبع: کتاب کاله