کشور ارمنستان مملو از سرزمین های کوهستانی و پوشیده از دشت است که رودها و تندآب های بسیاری در آن جریان دارد. این کشور از پوشش جنگلی کمی برخوردار بوده و به وسیله دو دریای سیاه و دریای کاسپین محصور شده است. در شمال و شرق، کشورهایی از جمله گرجستان و جمهوری...
گرجستان بیشتر به سرگرمی معروف است، اما اگر به شما پیشنهادی بدهیم که هم سرگرمی و هم خریدِ به صرفه داشته باشد، چه؟ منظورمان همان مراکز خرید مقرون به صرفه گرجستان است که در کنار خرید، امکاناتی ایجاد نموده اند تا هر نوع مشتری (شخصی، خانوادگی، کودک و…) بتوانید...
شیرینی مربایی با عطر و طعم فوق العاده اش آدم را به روزهایی می برد که زینت بخش سفره های هفت سین مادربزرگ هایمان بوده است. قدیمی ها این شیرینی خشک را با نام مشهدی یا آلمانی می شناسند اما امروزه قنادها آن را با نام شیرینی مربایی می فروشند. در مطالب قبلی طرز...
رانی زردآلو یکی از خوشمزه ترین است که علاوه بر طعم شیرین و دلپذیرش، خواص بسیار زیادی هم دارد. اگر سوال شما هم این است که با زردآلو چی میشه درست کرد باید بگوییم با استفاده از زردآلو به سادگی می توانید انواع خوراکی های خوشمزه مانند کمپوت، مربا، لواشک، شربت...
پاستا آلفردو شناخته شده ترین نوع پاستاست که البته خیلی ها از خوردن آن محروم اند؛ چون سس آلفردو با کره، شیر و خامه تهیه می شود و یکی از دلایل خوشمزگی پاستا های مدرن و امروزی ترکیب همین مواد با هم است. برای همین افرادی که اضافه وزن دارند یا به دلیل بیماری...
در این مقاله با طرز تهیه شیرینی کله کنجی آشنا می شوید. کله کنجی یکی از شیرینی های سنتی استان ایلام است که از گذشته های دور در این منطقه تهیه می شود.
حلیم نوعی صبحانه خوشمزه است که به طور سنتی با ترکیب گوشت و گندم تهیه می گردد اما اگر به هر علت نمی توانید یا منع مصرف گوشت دارید، می توانید حلیم را بدون گوشت تهیه کنید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه حلیم گندم سنتی را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه حلیم...
یکی از غذاهای خوشمزه شمالی، خورشت ناردون یا همان خورشت انار است که معمولا با مرغ تهیه می گردد اما گاهی با تغییر گوشت این غذا می توانید یک غذای خوشمزه و متفاوت از لحاظ طعم و مزه داشته باشید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه خورشت ناردونی با مرغ را مرور نموده بودیم...
زیر برنجی یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی می باشد که به زیر برنجی لری معروف است. زیر برنجی لری یکی از قدیمی ترین غذاهای قوم لر می باشد که در مراسمات مختلف آن را تهیه می نمایند.
پنیر، روح اصلی یک پیتزای خوشمزه و لذیذ به شمار می رود. با انتخاب درست نوع پنیر می توان طعم، بافت و ظاهر پیتزا را به سطح بالاتری ارتقا داد. در این مقاله، ضمن معرفی انواع پنیر پیتزا و فست فود، ویژگی های هر کدام از جمله طعم، بافت، روش فراوری و کاربرد هر یک...
شیرینی جبنیه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه عربی است که شباهت زیادی به گوش فیل ما ایرانی ها دارد.
هیچی جای ماست و خیارو نمی گیره! ماست و خیار یکی از خوشمزه ترین، قدیمی ترین و خاطره انگیزترین طعم های زندگی ماست! کمتر کسی پیدا می گردد که دوستش نداشته باشد. به شیوه های مختلفی هم درست می گردد، اما طعم همان طعم است! هم زود حاضر می گردد هم با حداقل امکانات...
فرض کنید صبح آخر هفته است و تصمیم گرفته اید یک صبحانه متفاوت و خوشمزه بخورید. شاید قبلاً در کتاب کاله مطلب طرز تهیه پنکیک ساده را دیده باشید و حالا قصد دارید که همین صبحانه را درست کنید. چون روز تعطیل است و فرصت دارید، نیازی هم نیست به سراغ دستورهای صبحانه...
سویا یکی از پروتئین بسیار مهم است و برای کسانی که دوست ندارند گوشت و مرغ مصرف نمایند گزینه بسیار خوبی می باشد.
کوکوها یکی از مقرون به صرفه ترین و خوشمزه ترین غذاها برای مهمانی هستند که می توان آنها را با کم ترین هزینه و سریع ترین زمان آمده کرد.
شناخت انواع هتل ها یکی از مهم ترین مواردی است که شما را در تجربه یک سفر عالی کمک خواهد نمود. انواع بسیار مختلفی از هتل و اقامتگاه در سراسر دنیا وجود دارد و شما برای یافتن برترین گزینه باید آن ها را بر اساس موارد مهمی مانند بودجه و موقعیت مکانی آنالیز کنید....
لکه هایی که روی پوستتان جا خوش نموده اند، چروک هایی که هر روز عمیق تر می شوند و جوش هایی که از پوستتان بیرون می زنند را می توانید با یاری ماسک های خانگی از چهره تان پاک کنید.
فهرست طرز تهیه انواع غذا با کشک به شما یاری می نماید تا در سریع ترین زمان چند غذای متنوع و خوشمزه را با آن آماده کنید. آیا می دانید با کشک چه غذاهایی را می توان درست کرد؟
سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند.
فطیر تفتون یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای صبحانه درست می گردد.