طرز تهیه غذای ساده و مقرون به صرفه برای نهار و شام
به گزارش بهترین عینک آفتابی، سویا یکی از پروتئین بسیار مهم است و برای کسانی که دوست ندارند گوشت و مرغ مصرف نمایند گزینه بسیار خوبی می باشد.
به گزارش بهترین ها، شما می توانید این بار این پلو را با سویا چرخ شده یا معمولی تهیه کنید و در کنار سالاد شیرازی یا ماست سرو کنید.
طرز تهیه غذای ساده و مقرون به صرفه برای نهار و شام
مواد لازم
سویا 200 گرم
پیاز 1 عدد
برنج 3 پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 ق غذا خوری
گوجه فرنگی 2 عدد
سیب زمینی 2 عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
لپه به میزان لازم
طرز تهیه لپه پلو با سویا
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید لپه را برای 1 ساعت خیس کنید و با میزانی آب بگذارید تا پخته گردد و بهتر است کمی زنده بردارید تا در حین پخت له نگردد. سویا را با کمی آب گرم خیس کنید و بعد از نرم شدن داخل آبکش بریزید و می توانید در این مرحله سویا را کمی چرخ کنید.
مرحله دوم: تفت دادن مواد
پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی گردد و بعد سویا را اضافه کنید و تفت دهید تا سویا سرخ گردد و بعد ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید و بعد گوجه خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و در ادامه رب را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز گردد.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی
در ادامه باید کمی آب به مواد اضافه کنید تا سویا و گوجه کمی نرم گردد و بعد از خوشرنگ شدن مواد می توانید کمی دارچین نیز به مواد اضافه کنید. سیب زمینی را نیز بشورید و خلالی خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا سرخ و طلایی گردد.
مرحله چهارم: تهیه لپه پلو با سویا
برنج را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید و نرم گردد و زمانی که جوشید آبکش کنید کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و برنج را با مواد میانی مخلوط کنید و هم بزنید یا به صورت لایه ای مواد را بریزید و لپه پلو با سویا را برای 40 دقیقه دم بگذارید تا و در سرانجام کمی کره یا روغن روی برنج بریزید و در کنار سیب زمینی سرخ شده میل کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت لپه پلو با سویا
می توانید به مواد قارچ اسلایس شده یا نخود فرنگی نیز اضافه کنید.
می توانید گوجه فرنگی را بجای اسلایس کردن پوره کنید.
بین لایه های که برنج و مواد میانی می ریزید می توانید از کمی زعفران دم شده نیز بهره ببرید.
به دلخواه می توانید از فلفل دلمه خرد شده نیز بهره ببرید.
در حین تفت دادن سویا کم کم روغن اضافه کنید، زیرا سویا روغن را به خودش می گیرد.
منبع: فرارو