طرز تهیه اشترودل پپرونی خوشمزه در خانه همراه با ویدیو
به گزارش بهترین عینک آفتابی، اشترودل یک غذای خوشمزه اتریشی است که به مرور زمان تهیه و مصرف آن در کل جهان رایج شده است. اشترودل ها با توجه به موادی که در تهیه آن ها استفاده می گردد دو نوع شور و شیرین دارند که اشترودل پپرونی جز دسته غذاهای شور به شمار میرود. تهیه خمیر این غذا ممکن است زمان زیادی از شما بگیرد اما اگر از خمیر آماده هزارلا بهره ببرید، می توانید در کمتر از یک ساعت اشترودل پپرونی خوشمزه ای در خانه برای شام یا ناهار خود تهیه کنید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این اشترودل خوشمزه را با محصولات کاله مرحله به مرحله همراه با ویدیو به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه اشترودل پپرونی در خانه
- خمیر هزارلا پمینا خرید آنلاین یک بسته
- سس گوجه فرنگی تند کاله خرید آنلاین سه قاشق غذاخوری
- پپرونی سولیکو خرید آنلاین به مقدار لازم
- پنیر پیتزا ایتالیایی کاله خرید آنلاین 100 گرم
- تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه اشترودل پپرونی خوشمزه در خانه
مرحله اول
اشترودل یک غذای اصالتا اتریشی است که به مرور با طعم دلنشین و طرز تهیه راحتش در تمام جهان محبوب شده و به روش های متفاوت پخت و سرو می گردد. پیش از این مراحل تهیه اشترودل مرغ و قارچ و اشترودل گوشت و پیاز را به شما آموزش داده ایم اما امروز نوبت تهیه این غذا با فیلینگ فرق دارد.
برای تهیه اشترودل پپرونی ابتدا باید خمیر هزارلا را در دمای محیط قرار دهید تا به آرامی نرم گردد. سپس خمیر را از بسته بندی خارج نموده و آن را روی سطح کارتان باز کنید. حالا خمیر هزارلا را با چاقو از وسط به دو نیم تقسیم کنید.
مرحله دوم
سه قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی تند را روی خمیر بزیرید و با قلمو قسمت میانی خمیر را کاملا از سس بپوشانید اما دو طرف آن را تمیز نگه دارید. سپس به مقدار لازم از پپرونی های بسته بندی شده سولیکو به خمیر اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا با چاقو دو طرف خمیر هزارلای پیراشکی خود را به صورت رشته ای در مقدار سه سانتی متر برش دهید. این کار را از بالا به پایین برای دو طرف خمیر پیراشکی انجام دهید.
مرحله چهارم
سپس برای طعمی پنیری و لذیذ 100 گرم پنیر پیتزا رنده شده روی پپرونی ها بریزید و به آرامی رشته های خمیر هزارلا را روی مواد قرار دهید تا کاملا سطح آن پوشیده گردد. بعد از انجام تمام این مراحل برای هر دو قسمت خمیر هزارلا باید دو عدد اشترودل پپرونی داشته باشید.
مرحله پنجم
یک عدد تخم مرغ را هم بزنید و با قلمو روی خمیر اشترودل ها را به آن آغشته کنید تا پس از پخت رنگ طلایی و چشم نوازی داشته باشند. سپس اشترودل های خود را به مدت 40 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا خوب پخته شوند. اشترودل پپرونی شما آماده است و می توانید آن را با یک لیوان نوشابه لاکی دو خنک نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله